Online Marketing Diensten: Waar kunnen we je mee helpen?
Home > Diensten

Diensten

Naast je bedrijf runnen komen ook onderwerpen als online marketing aan bod, waar je vaak weinig tijd voor hebt of niet veel tijd aan wilt besteden. Voor ons is online marketing ons werk en ontzorgen wij je graag van al deze werkzaamheden.

Of je nou je naamsbekendheid wil vergroten of je doelgroep wilt bereiken, wij helpen met onze diensten jouw doel te bereiken. Ons team, met elk zijn eigen specialisme, werkt nauw met je samen om de juiste strategie te ontwikkelen. De Social Studio is een social-first online marketing bureau die op alle vlakken iets voor jou kan betekenen.

Wij helpen je op het gebied van SEO, SEA, E-mail marketing, Social Media Marketing en TikTok Marketing. Bekijk per dienst wat wij voor je kunnen betekenen. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Boek vandaag nog een strategiegesprek en ontdek de mogelijkheden.

Services
Waar we je mee kunnen helpen.
Elke service kan zowel apart als samen worden aangevraagd.
E-mail Marketing

E-mailmarketing is een platform waar veel bedrijven nog niet mee bezig zijn, maar waar veel waarde aan zit, door gepersonaliseerde e-mails naar klanten toe te sturen. De meeste bedrijven hebben een mega database aan klantgegevens die je zeker kunt benutten om je bedrijf en de producten of diensten aan bod te laten komen.

E-mail marketing
Social Media Marketing

Bij ons kun je terecht voor volledige ontzorging van je social media kanalen. Wij creëren copywriting en designs, zodat je een volledig en professioneel account hebt. We zorgen voor een effectieve social media strategie die bij jouw bedrijf en doelen aansluit.

Social media marketing
TikTok Marketing

Met TikTok vergroot je jouw online aanwezigheid en bereik je de doelgroep! Door de doelgroep te analyseren en jouw bedrijfsdoelen duidelijk te maken, stellen wij de juiste strategie op om je bedrijf te laten groeien.

TikTok marketing
SEO

Met SEO kun je jouw bedrijf laten groeien op een duurzame manier. Het resultaat wat je met SEO bereikt, gaat namelijk niet zomaar weg als je er geen tijd meer aan besteed. Wij inventariseren waar kansen voor jou liggen en welke strategie wij hier aan kunnen koppelen, waarna we beginnen met copywriting, linkbuilding en optimaliseren.

SEO
SEA

Met SEA adverteer je via zoekmachines en kun je snel resultaat behalen! SEA kan meerdere doelen hebben, zoals leads verzamelen, meer conversies of je bedrijf zichtbaar maken. Het is een kwestie van het juiste kanaal kiezen en het optimaliseren van de content voor een steeds beter resultaat.

SEA

Snoeiharde cijfers

Gemiddelde groei van onze klanten.

350%
meer interactie
+220%
Leads
+500%
totale online groei

Onze klanten aan het woord

“Patrick en zijn team van De Social Studio zijn onze rechterhand in wat betreft de uitvoering van onze creatieve ideeën in onze salon/barbershop. We hebben afgelopen jaren al meerder projecten mogen uitvoeren samen en alles steeds naar volle tevredenheid. Snelle reactie op mails/appjes of telefoontjes. Oplossingsgericht denken en handelen en altijd de klant in het vizier. Hoop nog lang te mogen samen werken met dit creatieve team!

Robert Douma
Eigenaar New Image

“We zijn hartstikke tevreden over de dienstverlening! Wij kunnen dan alleen ook maar het werk van De Social Studio aanbevelen.”

Rutger Wagenaar
Eigenaar Fysio-05 groep

“Tot nu toe heb ik nog nooit zo’n goede samenwerking gehad met een jong en klein bedrijf. Maar echt, het is dan ook helemaal top! Ik zal iedereen dan ook De Social Studio aanraden. De voordelen van De Social Studio zijn dat ze altijd en en snel reageren. Ook is de prijs en kwaliteitsverhouding perfect en de kwaliteit die wordt opgeleverd ben ik ook super tevreden over. “

Dez Veth
Marketing manager Sonnema Berenburg

Boek een gratis strategiegesprek

In nog geen halfuur weet jij welke kansen er op het gebied van online marketing voor jullie organisatie liggen en hoe jullie organisatie op het gebied van online kan gaan groeien.

Boek een strategiegesprek
Online
Patrick | De Social Studio X

Chat nu met Patrick

Hi, Patrick hier! Wij ondersteunen meerdere van onze opdrachtgevers maandelijks op het gebied van Online Marketing.

Benieuwd hoe wij Online Marketing in zouden zetten voor jouw bedrijf? Stuur me een berichtje!