Social media

De Social Studio is gespecialiseerd in

Social
media
marketing

Experts. Social-gekken. Verslaafd. Dat zijn we op het gebied van social media. Je kunt bij ons terecht voor content creatie, advertising, campagnes, onderzoek, vormgeving en groeistrategieën.

Wat we doen.

Wij ontzorgen je volledig op het gebied van social media marketing. Dit doen we door eerste goed te kijken naar jouw bedrijf (The Why) en goed te kijken naar jouw doelgroep. Vervolgens gaan we samen met jou de doelen van je onderneming bespreken en kijken wat social media hier voor rol in kan spelen. Daarna gaan onze scroll-stoppers aan het werk. 

k

Content creatie

Social media valt of staat bij kwalitatief goede content creatie. Zonder content, geen social media. Dare to be different. Dat is waar het bij ons om draait.

Onderzoek

Onderzoek is de grondslag voor elke social media strategie. Je moet je doelgroep en óók jezelf kennen voordat je gaat communiceren met je potentiële klanten.

Strategie

Je hebt een doel voor ogen, maar hoe ga je daar komen. Dat hangt af van je strategie. Waar is je doelgroep vatbaar voor?

Advertising

Een account met goede content is een must-have basis voor succesvolle social media marketing. Toch is advertising ideaal om sneller te groeien of een nieuwe doelgroep aan te snijden.

Ervoor zorgen dat mensen blijven waar ze zijn. Op social media.

Wij houden van een flinke uitdaging. Meer dan 40 opdrachtgevers gingen je al voor.

nieuwe volgers

tevreden klanten (bijna allemaal)

lopende projecten

koppen koffie

Onze skills.

Benieuwd naar waar wij goed in zijn. Beoordeeld door klanten. Vers van de pers. Wedden dat je stopt met scrollen. €1000,-!

We zijn een full-service online marketing bureau en kunt bij ons terecht voor alles wat met online marketing te maken heeft. We zijn specialist is social media marketing, maar ook zeker niet vies van een goede Google-marketing-strategie of een videografie klus!

  • Social media marketing – 95%
  • Branding – 85%
  • Google marketing
  • Fotografie – 75%
  • Webdesign – 82%
  • Videografie – 72%

Onze opdrachtgevers

Een greep uit onze opdrachtgevers waar we social media marketing voor doen.

Kleine Woningen
ProWurk
Super Pizza Service
Scherjon van der Veen
ProWurk
Super Pizza Service
New Image Leeuwarden
De Social Studio social media

”Het is belangrijk dat je kansen benut met social media marketing in plaats van ze verpest.’ Hiervoor moet je weten wat er speelt in de markt en online.”

Heb jij een toffe case voor ons liggen?
#daagonsuit als je durft!

Verstuur ons de meest essentiële gegevens van jou en jouw opdracht en wij nemen contact met je op!

13 + 15 =