Strategie & Branding: Fundament voor succes
Home > Diensten > Strategie & Branding
  • Merk(Strategie) op maat
  • Om je merk lading te geven
  • Meerdere strategische ogen gericht op je bedrijf
  • Combinatie van strategie & design
  • Volgens de identiteit van je bedrijf

Strategie & branding

Een online marketingstrategie rust op de pilaren van een juiste fundering. Deze fundering heet ook wel marketing-/merkstrategie & branding (huisstijl).

Zonder een helder merkplan of richting waar jij heen wilt met je bedrijf, is het onmogelijk om een effectieve online marketing strategie uit te voeren.

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

Bestaansrecht creëren

Het DNA van je organisatie

Waarom verdien jij het om gezien te worden? Wat maakt jou speciaal? Wat ga jij doen om jouw klant tevreden de deur (of de webshop) uit te “laten lopen”?

Het DNA van je bedrijf omvat alles waar jouw bedrijf voor staat, maar ook wat het wellicht ooit mee heeft gemaakt. Is je productiefabriek ooit verhuisd of ben je dit bedrijf begonnen omdat je uit noodzaak geen andere oplossing had om geld te verdienen? Het kan allemaal, maar het hoort wel bij wie jij en je personeel zijn. Dat verdient een stevig verhaal om verder op te bouwen.

Dit betekent strategie & branding bij onze studio

Bij strategie en branding komt veel kijken. Eerst is het namelijk belangrijk om samen met jou en je collega’s te bepalen wat de koers van het bedrijf is. Daarna is het essentieel om erachter te komen wat je ideale klant wil. Daartussen zit goud en juist dat, dat goud gaan we opgraven. We noemen het ook wel de sweetspot.

Vanuit een heldere positionering en propositie (belofte), vormen we een marketingstrategie. Deze marketingstrategie is bij De Social Studio een compact plan met: lange- en kortetermijndoelstellingen, een positioneringsuitleg, een helder marketingconcept en een uitwerking van middelen (zowel offline als online). Staat de fundering stevig? Dan gaan we verder met je huisstijl!

Strategie of branding uitbesteden?
Laten we sparren

Begin jij net met een nieuw merk of nieuwe onderneming en wil je het direct goed doen? Of ben je toe aan verduidelijking en een helder koers binnen je eigen bedrijf? Dan is het verstandig om eens op strategisch niveau naar je bedrijf te kijken! Je kunt hier eenvoudig een strategiegesprek boeken.

PatrickJouw branding strateeg

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

Ga er even lekker voor zitten

Dit is onze werkwijze voor strategie & design/branding

Je wil natuurlijk een goede fundering hebben voor je bedrijf. Weten waar je aan toe bent.

1

Bij iedere merk- en marketingklus beginnen we met een interview voor de interne analyse. Dit werken we uiteindelijk uit in een plan waar de sweet spot wordt bepaald. De sweet spot is de plek tussen wat de doelgroep zoekt in jou en wat je te bieden hebt.

2

De tweede stap is strategie. We werken een compact, strategisch plan uit met een helder conceptplan.

3

Kunnen jij en je personeel zich vinden in het strategisch plan? Dan gaan we bezig met het ontwikkelen van het door jou gekozen huisstijlpakket.

Wij benutten kansen als geen ander. We zitten die doelgroep van jou op de huid. Van dagelijkse stories tot advertisingcampagnes. We zorgen ervoor dat je kansen gaat benutten. Gas erop.

Branding

Super goede ervaring met De Social Studio en Patrick. Betrokken, enthousiast en levert goede content voor onze social media kanalen. Erg blij mee!

Remi Boissevain
Eigenaar, boji.nl

Strategie

Na aanleiding van een Instagram profiel scan van mijn bedrijfspagina die Patrick heeft voor mij gedaan, ben ik heel enthousiast geworden van een hele persoonlijke en tegelijk professionele aanpak. Patrick neemt zijn tijd om het bedrijf, doelen, zwakke punten te leren kennen en het juiste aanpak te kiezen om verder te gaan. Ik kijk er naar uit om een vervolg sessie te plannen met De Social Studio en ben zeker dat ik hier veel nuttigs voor ga uithalen voor mijn fotografie bedrijf.

Sasha van der Heijden
Eigenaar, Sasien

Strategie & branding

Patrick heeft ons de afgelopen periode ondersteund in de groei van Prowurk door met een treffende social media strategie te komen en te implementeren die bruikbaar is voor de ProWurkers op kantoor die het moeten uitvoeren. Patrick houdt overview en stuurt op een innovatief en onderscheidend beleid die prima uitvoerbaar is voor mijn medewerkers.

Janneke Rauwerda - de Poel
Eigenaresse, ProWurk

Ook een blije klant worden?

Vastberaden om ook een blije klant van ons creatieve team aan strategische specialisten te worden? Wij maken het je makkelijk, je hoeft alleen maar op de gele knop te drukken!

Online
Patrick | De Social Studio X

Chat nu met Patrick

Hi, Patrick hier! Wij ondersteunen bedrijven maandelijks op het gebied van Strategie & Branding.

Benieuwd hoe wij Strategie & Branding in zouden zetten voor jouw bedrijf? Stuur me een berichtje!