Website laten maken: haal meer klanten uit je website
Home > Diensten > Website laten maken
  • Een website op maat
  • Gebaseerd op de merkidentiteit
  • Volledig customizable
  • Conversiegeoptimaliseerd
  • Zoekmachinegeoptimaliseerd

Professionele website laten maken

Klaar om een marketingmachine voor jullie organisatie te laten bouwen? Hold your horses, want dat kan natuurlijk niet zomaar! Wat is doel van de website? Heb je al een stijl in gedachten? Past deze stijl voldoende bij je huisstijl? Wat is essentieel voor je website?

Wij stellen de vragen (en vullen ze desnoods zelf in) en jij geeft antwoord. Pas dan… Dan gaan we verder. Direct in gesprek?

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

Meer dan een visitekaartje

Een echte marketingmachine

Naast dat jullie website natuurlijk een groot visitekaartje is voor jullie organisatie, willen jullie het ook gebruiken om meer leads, omzet of inzicht mee te genereren.

Een goed ingestoken geoptimaliseerde website is daarin essentieel. Maar wat is goed? Het is net als het bouwen van een huis: goedkoop is duurkoop en zal dus ook eerder instorten. Nu zeggen wij niet dat we de hoofdprijs vragen, maar toch is het wèl belangrijk om de juiste tijd en aandacht aan je nieuwe marketingmachine te besteden.

Zoals al onze andere diensten vereist een nieuwe marketingmachine ook strategie. We kijken naar je merk, je aanbod en je communicatiestrategie. Allemaal voordat we die nieuwe leadgenerator voor jullie gaan bouwen!

Zo bouwen wij aan jouw nieuwe website

Een nieuwe website bouwen is voor sommigen erg spannend. “Die oude was namelijk nog prima.” Toch hoef je je bij ons niet zorgen te maken dat er iets verloren gaat totdat alles van je nieuwe website draait. Heb je nog een “oude” website en bouwen wij een nieuwe voor je? Dan bouwen we deze op een subdomein. Zo heeft jouw oorspronkelijke website nergens last van en kan deze goed door draaien.

Heb je nog geen website, maar ben je klaar voor de volgende stap door er wel een te laten bouwen? Dan ook geen zorgen. Het creatieve en technische aspect is bij ons in uitstekende gouden handen.

Weg met dat stoffige ding! Tijd voor een nieuwe marketingmachine

Werken aan de basis van jullie organisatie, maar dan online; dat doen we kritisch en precies. We nemen niks voor lief en kleden jullie organisatie binnenstebuiten. Voordat we ook maar één woord schrijven voor jullie nieuwe website.

Samen een webstrategie opzetten of sparren over deze nieuwe stap? We maken er een succes van, punt!

PatrickStrateeg en eigenaar

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

Ga er even lekker voor zitten

Dit is onze werkwijze voor website ontwikkeling

Met zo iets groots wil je natuurlijk weten waar je aan toe bent.

1

Voordat we los gaan met het ontwikkelen van jouw website, ontvang je van ons een conceptontwerp. Zo weet je welke richting we op willen.

2

Spreek dit concept ontwerp je aan? Dan gaan we door met de ontwikkeling van jouw website- of shop. Hier hoort ook content creatie bij; het schrijven van teksten en foto & videografie.

3

Zijn we klaar met de eerste versie? Dan krijg je de kans om feedback te leveren. Net zo lang totdat we je website op een magistrale wijze op kunnen leveren!

Wij benutten kansen als geen ander. We zitten die doelgroep van jou op de huid. Van dagelijkse stories tot advertisingcampagnes. We zorgen ervoor dat je kansen gaat benutten. Gas erop.

Social media

De Social Studio ontzorgt ons al jaren op het gebied van social media marketing! Vanwege hun strategische aanpak groeit de naamsbekendheid van ons merk aanzienlijk in heel Nederland. Naast de strategische aanpak is er ook gewoon ruimte voor enthousiaste ideeeën tussendoor. Al met alm De Social Studio is en blijft een ontzettend prettige en professionele partij om mee samen te werken!

Dez Veth
Marketing Manager, Sonnema Berenburg

Social media

Patrick en zijn team van De Social Studio zijn onze rechterhand in wat betreft de uitvoering van onze creatieve ideeën in onze salon/barbershop. We hebben afgelopen jaren al meerder projecten mogen uitvoeren samen en alles steeds naar volle tevredenheid. Snelle reactie op mails/appjes of telefoontjes. Oplossingsgericht denken en handelen en altijd de klant in het vizier. Hoop nog lang te mogen samen werken met dit creatieve team!

Robert Douma
Eigenaar, New Image

Website

Patrick heeft ons de afgelopen periode ondersteund in de groei van Prowurk door met een treffende social media strategie te komen en te implementeren die bruikbaar is voor de ProWurkers op kantoor die het moeten uitvoeren. Patrick houdt overview en stuurt op een innovatief en onderscheidend beleid die prima uitvoerbaar is voor mijn medewerkers.

Janneke Rauwerda - de Poel
Eigenaresse, ProWurk

Ook een blije klant worden?

Vastberaden om ook een blije klant van ons creatieve team aan strategische specialisten te worden? Wij maken het je makkelijk, je hoeft alleen maar op de gele knop te drukken!

Online
Patrick | De Social Studio X

Chat nu met Patrick

Hi, Patrick hier! Wij ondersteunen meerdere van onze opdrachtgevers maandelijks op het gebied van Online Marketing.

Benieuwd hoe wij Online Marketing in zouden zetten voor jouw bedrijf? Stuur me een berichtje!