fbpx SEO | De Social Studio | Online marketing in Leeuwarden
Home > SEO
  • Strategie op maat
  • Volledig ontzorgd
  • 50+ accounts in beheer
  • Pioniers in het vak
  • Beschikking tot sterke copywriters

Search Engine Optimization

Wij kunnen als mensen niet zonder voedsel om te groeien. Zo kan een website dat ook niet zonder verkeer. Daarom is juist Google Marketing zo belangrijk! Van een kale boom kun je namelijk geen appels plukken. SEO is een duurzamere manier van marketing dan Google Advertising. Dus stop je er uiteindelijk mee, dan zal je resultaat niet direct verdwenen zijn.

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

Patrick vergadert met Déanne over een marketingsstrategie.

Duurzame online marketing

Een website of -shop kan niet zonder SEO

Tenzij je al 100.000 volgers op social media hebt en erg goed lopende SEA campagnes hebt. Toch is het resultaat wat je met SEO boekt erg duurzaam. Besluit je te stoppen er tijd in te steken? Dan is je resultaat nog niet weg. Daarom zullen wij altijd onze voorkeur uitspreken over SEO. Wel is Google Ads een erg goede aanvulling op je online marketing strategie om bijvoorbeeld je naamsbekendheid of aankoopaantal te vergroten.

Dit betekent SEO bij onze studio

SEO betekent bij ons het hele pakket. Van copywriting tot aan linkbuilding: als je bij ons SEO uitbesteed of een -pakket afsluit dan verzekeren we je nu direct dat we alle facetten meenemen.

SEO uitbesteden en binnen 30 dagen resultaat?

Klaar voor de volgende stap? Laat je bedrijf groeien met een duurzame online marketing strategie waarin je SEO betrekt. Het resultaat van SEO gaat niet zomaar weg als je je investering stopt. Perfect toch?

JetzeJouw SEO specialist

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

Ga er even lekker voor zitten

Dit is onze werkwijze voor SEO

Je wil natuurlijk verkeer naar je website toe trekken. Hier kun je allerlei kanalen voor gebruiken, maar organische zoekresultaten zijn hierin de meest voor de handliggende.

1

Bij aanvang van de opdracht, gaan we inventariseren waar kansen liggen via Google die ook bij jouw bedrijf passen. Samen bespreken we dit in een meeting.

2

Is dit plan akkoord? Dan gaan we los met content creatie, publicatie en een on- & offpage optimalisatie.

3

Heb je een eenmalig pakket, dan voeren we eenmalig onze SEO activiteit zo vroeg mogelijk in onze agenda uit. Dan heb jij er het meeste voordeel van. Heb je een maandelijks abonnement? Dan creëren we maandelijks content, plaatsen we maandelijks links en voeren we optimalisaties uit.

Wij benutten kansen als geen ander. We zitten die doelgroep van jou op de huid. Van dagelijkse stories tot advertisingcampagnes. We zorgen ervoor dat je kansen gaat benutten. Gas erop.

Linkbuilding

Super goede ervaring met De Social Studio en Patrick. Betrokken, enthousiast en levert goede content voor onze social media kanalen. Erg blij mee!

Remi Boissevain
Eigenaar, boji.nl

SEO

Na aanleiding van een Instagram profiel scan van mijn bedrijfspagina die Patrick heeft voor mij gedaan, ben ik heel enthousiast geworden van een hele persoonlijke en tegelijk professionele aanpak. Patrick neemt zijn tijd om het bedrijf, doelen, zwakke punten te leren kennen en het juiste aanpak te kiezen om verder te gaan. Ik kijk er naar uit om een vervolg sessie te plannen met De Social Studio en ben zeker dat ik hier veel nuttigs voor ga uithalen voor mijn fotografie bedrijf.

Sasha van der Heijden
Eigenaar, Sasien

SEO & SEA

Patrick heeft ons de afgelopen periode ondersteund in de groei van Prowurk door met een treffende social media strategie te komen en te implementeren die bruikbaar is voor de ProWurkers op kantoor die het moeten uitvoeren. Patrick houdt overview en stuurt op een innovatief en onderscheidend beleid die prima uitvoerbaar is voor mijn medewerkers.

Janneke Rauwerda - de Poel
Eigenaresse, ProWurk

Ook een blije klant worden?

Vastberaden om ook een blije klant van ons creatieve team aan strategische specialisten te worden? Wij maken het je makkelijk, je hoeft alleen maar op de gele knop te drukken!

Online
Patrick | De Social Studio X

Chat nu met Patrick

Hi, Patrick hier! Wij ondersteunen bedrijven maandelijks op het gebied van SEO.

Benieuwd hoe wij SEO in zouden zetten voor jouw bedrijf? Stuur me een berichtje!