fbpx Social media beheer | De Social Studio | Leeuwarden
Home > Social media beheer
  • 100+ accounts in beheer
  • Strategie en content op maat
  • Volledig ontzorgd
  • Van strategie tot publicatie
  • 20 miljoen mensen bereikt in 2021

Social media beheer

Social media uitbesteden is voor vele bedrijven de oplossing om toch mee te kunnen met de laatste trends in het constant veranderende social-media-landschap. Social media is allang geen plek meer voor alleen hondenfoto’s of familiekiekjes. Nee, het is big business. Maar dan ook echt BIG! 

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

Team De Social Studio

Meer zichtbaarheid, meer leads, meer klanten

Samen voor resultaat

Social media is tegenwoordig onmogelijk weg te denken voor bedrijven en personen. Maar dat is niet de enige reden waarom social media marketing zo belangrijk is. Op social media zitten alle, denkbare, doelgroepen die we maar kunnen verzinnen. Daarnaast is (bijna) alles te meten via social media. Met een heldere strategie en de combinatie met social media advertising is goed resultaat onvermijdelijk.

Dit betekent social media bij onze studio

Bij De Social Studio zien we social media als verlengstuk van een online marketing strategie. We zullen social media dan ook altijd strategisch inzetten voor jou en je bedrijf. Op deze manier kunnen we je merk sterker maken, een positie innemen en daarna de producten of diensten verkopen via online marketing die jouw bedrijf aanbiedt. Wij zijn van mening dat een goed merkconcept of marketingconcept ten grondslag ligt aan conversie.

Social media marketing uitbesteden?

Wil je de stap zetten om social media marketing in te zetten voor jouw bedrijf? Wil je meer omzet, leads, bereik en betrokkenheid voor je bedrijf? Wil je een concrete social media marketingstrategie voor je bedrijf, maar weet je niet waar je moet beginnen?

PatrickJouw social media specialist

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

Ga er even lekker voor zitten

Dit is onze werkwijze voor social media

Wij ontzorgen onze klanten meestal maandelijks volledig op het gebied social media beheer. Dit houdt in dat we de tijdlijnen van deze opdrachtgever vullen met content en bijvoorbeeld ook handmatig stories posten. We reageren op vragen van volgers en komen indien mogelijk met ideeën. Hieronder vind je onze maandelijkse werkwijze!

1

We beginnen bij iedere opdracht met de opstart. Dit houdt in dat wij een social media strategie voor je ontwikkelen en je accounts opstarten in de juiste stijl en met een goede concept.

2

De tweede stap is voor ons het maandelijks creëren van scrollstoppende content. Daarom krijgt iedere klant bij ons ook een unieke social media huisstijl.

3

Jij wil natuurlijk weten wat er bereikt is. Daar krijg je binnen je pakket van ons altijd een rapportage na iedere maand. Zo ben je altijd up-to-date en hoeven wij je niets meer wijs te maken. 😉

Wij benutten kansen als geen ander. We zitten die doelgroep van jou op de huid. Van dagelijkse stories tot advertisingcampagnes. We zorgen ervoor dat je kansen gaat benutten. Gas erop.

Social media

Super goede ervaring met De Social Studio en Patrick. Betrokken, enthousiast en levert goede content voor onze social media kanalen. Erg blij mee!

Remi Boissevain
Eigenaar, boji.nl

Social media

Na aanleiding van een Instagram profiel scan van mijn bedrijfspagina die Patrick heeft voor mij gedaan, ben ik heel enthousiast geworden van een hele persoonlijke en tegelijk professionele aanpak. Patrick neemt zijn tijd om het bedrijf, doelen, zwakke punten te leren kennen en het juiste aanpak te kiezen om verder te gaan. Ik kijk er naar uit om een vervolg sessie te plannen met De Social Studio en ben zeker dat ik hier veel nuttigs voor ga uithalen voor mijn fotografie bedrijf.

Sasha van der Heijden
Eigenaar, Sasien

Social media

Patrick heeft ons de afgelopen periode ondersteund in de groei van Prowurk door met een treffende social media strategie te komen en te implementeren die bruikbaar is voor de ProWurkers op kantoor die het moeten uitvoeren. Patrick houdt overview en stuurt op een innovatief en onderscheidend beleid die prima uitvoerbaar is voor mijn medewerkers.

Janneke Rauwerda - de Poel
Eigenaresse, ProWurk

Ook een blije klant worden?

Vastberaden om ook een blije klant van ons creatieve team aan social specialisten te worden? Wij maken het je makkelijk, je hoeft alleen maar op de gele knop te drukken!

Online
Patrick | De Social Studio X

Chat nu met Patrick

Hi, Patrick hier! Wij ondersteunen bedrijven maandelijks op het gebied van Social media beheer.

Benieuwd hoe wij Social media beheer in zouden zetten voor jouw bedrijf? Stuur me een berichtje!