fbpx Website & webwinkel ontwikkeling | De Social Studio | Online marketing in Leeuwarden
Momentje...

Website & webwinkel ontwikkeling aan het laden...

  • Een website of -winkel op maat
  • Gebaseerd op de merkidentiteit
  • Volledig customizable
  • Conversiegeoptimaliseerd
  • Zoekmachinegeoptimaliseerd

Website & webwinkel

Klaar om een marketingmachine voor jezelf te laten bouwen? Hold your horses, want dat kan natuurlijk niet zomaar! Wat is doel van de website? Heb je al een stijl in gedachte? Past deze stijl voldoende bij je huisstijl? Wat is essentieel voor je website of -shop? Bij ons hoef je je over die vragen geen zorgen meer te maken, want je hoeft alleen nog maar het antwoord te geven.

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

Je visitekaartje

Een echte marketingmachine

Naast dat je website of -shop natuurlijk een groot visitekaartje is voor je bedrijf, wil je het natuurlijk ook gebruiken om meer leads, omzet of inzicht mee te genereren. Een goed geoptimaliseerde website of -shop kan daar onwijs goed bij helpen. Het is net als het bouwen van een huis: goedkoop is duurkoop en zal dus ook eerder instorten. Nu zeggen wij niet dat we de hoofdprijs vragen, maar toch is het wèl belangrijk om de juiste tijd en aandacht aan je nieuwe marketingmachine te besteden. De rest “komt later wel”!

Zo bouwen wij aan jouw nieuwe website

Een nieuwe website bouwen is voor sommigen erg spannend. “Die oude was namelijk nog prima.” Toch hoef je je bij ons niet zorgen te maken dat er iets verloren gaat totdat alles van je nieuwe website draait. Heb je nog een “oude” website en bouwen wij een nieuwe voor je? Dat bouwen we deze op een subdomein. Zo heeft jouw oorspronkelijke website nergens last van en kan deze goed door draaien. Heb je nog geen website, maar ben je klaar voor de volgende stap door er wel een te laten bouwen? Dan ook geen zorgen. Het creatieve en technische aspect is bij ons in uitstekende gouden handen.

Ook in 4 weken een website op maat?

Wil jij een goed visitekaartje weggeven? Online doe je dat met een moderne website die volledig bij jouw stijl past. Je kunt hier eenvoudig een vrijblijvend gesprek aanvragen.

PatrickJouw specialist in websites & webwinkels

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

Ga er even lekker voor zitten

Dit is onze werkwijze voor website & -shop ontwikkeling

Met zo iets groots wil je natuurlijk weten waar je aan toe bent.

1

Voordat we los gaan met het ontwikkelen van jouw website, ontvang je van ons een conceptontwerp. Zo weet je welke richting we op willen.

2

Spreek dit concept ontwerp je aan? Dan gaan we door met de ontwikkeling van jouw website- of shop. Hier hoort ook content creatie bij; het schrijven van teksten en foto & videografie.

3

Zijn we klaar met de eerste versie? Dan krijg je de kans om feedback te leveren. Net zo lang totdat we je website op een magistrale wijze op kunnen leveren!

Wij benutten kansen als geen ander. We zitten die doelgroep van jou op de huid. Van dagelijkse stories tot advertisingcampagnes. We zorgen ervoor dat je kansen gaat benutten. Gas erop.

Website

Super goede ervaring met De Social Studio en Patrick. Betrokken, enthousiast en levert goede content voor onze social media kanalen. Erg blij mee!

Remi Boissevain
Eigenaar, boji.nl

Website

Na aanleiding van een Instagram profiel scan van mijn bedrijfspagina die Patrick heeft voor mij gedaan, ben ik heel enthousiast geworden van een hele persoonlijke en tegelijk professionele aanpak. Patrick neemt zijn tijd om het bedrijf, doelen, zwakke punten te leren kennen en het juiste aanpak te kiezen om verder te gaan. Ik kijk er naar uit om een vervolg sessie te plannen met De Social Studio en ben zeker dat ik hier veel nuttigs voor ga uithalen voor mijn fotografie bedrijf.

Sasha van der Heijden
Eigenaar, Sasien

Website

Patrick heeft ons de afgelopen periode ondersteund in de groei van Prowurk door met een treffende social media strategie te komen en te implementeren die bruikbaar is voor de ProWurkers op kantoor die het moeten uitvoeren. Patrick houdt overview en stuurt op een innovatief en onderscheidend beleid die prima uitvoerbaar is voor mijn medewerkers.

Janneke Rauwerda - de Poel
Eigenaresse, ProWurk

Ook een blije klant worden?

Vastberaden om ook een blije klant van ons creatieve team aan strategische specialisten te worden? Wij maken het je makkelijk, je hoeft alleen maar op de gele knop te drukken!

Online
Patrick | De Social Studio X

Chat nu met Patrick

Hi, Patrick hier! Wij ondersteunen bedrijven maandelijks op het gebied van Website & webwinkel ontwikkeling.

Benieuwd hoe wij Website & webwinkel ontwikkeling in zouden zetten voor jouw bedrijf? Stuur me een berichtje!