Ons werk.

Werk waar we trots op zijn. Dagelijks mogen we de meest toffe scroll-stoppende campagnes en content bedenken voor onze klanten en dat allemaal vanuit een unieke strategie. Wij zijn blij met onze klanten, omdat ze ons uitdagen. Onze opdrachtgevers zijn niet zomaar opdrachtgevers, want het zijn ondernemers en managers die het beste uit hun bedrijf willen halen en niet stoppen voordat de klus geklaard is. Aanschouw: ons werk.

#kampioen

New Image Leeuwarden

A new image makes you a winner. We will make you a champion. Voor een nieuw brand en de professionele uitingen via de (online) marketing kanalen. Brandingsessies. Een logo. Social media. Offline marketing. Website. Alles om New Image Leeuwarden een kampioen in marketing te maken.

New Image - Robert
case ProWurk

#hurdewurker

ProWurk

ProWurk zoekt #hurdewurkers en dat is ook waar ze de beste in zijn. Dit vertalen naar online bleek en blijkt nog dagelijks een flinke klus, maar we zijn er klaar voor. #kommaarop! ProWurk, foar fakatueres yn en rûnom Dokkum en It Fean.

#verkocht

Scherjon + van der Veen Makelaars & Taxateurs

Makelaars van klasse niveau. Dat zijn Koos Scherjon en Binne Jan van der Veen. Met hun kennis over de woningmarkt in Noard-East Fryslân is het een genot om met deze mannen over hun beroep te praten. Aan ons de taak om dat te vertalen naar online. Eenmaal. Andermaal. Verkocht!

Scherjon van der Veen
Kleine Woningen

#kleinwonen

Kleine Woningen

We hebben een woningtekort in Nederland van zo’n 331.000 woningen. Daar komt nog bij dat steeds meer mensen duurzamer en met meer vrijheid willen wonen. Kleine Woningen heeft hier een antwoord op. Deze perfecte projectpartner werkt graag samen met projectontwikkelaars en woningbouwcorporaties om nieuwe, duurzame en snel gebouwde woningen te bouwen. Wij helpen Kleine Woningen volledig op het gebied van SEO, SEA, social media marketing, copywriting en fotografie.

#fresh

Super Pizza Service

They make it fresh. Wat deze drie ondernemers uniek maakt, is hun drive om steeds groter te worden. Nooit tevreden zijn. Altijd knokken. Dat zien we bij De Social Studio keer op keer weer terug. Stijdlust. Lust. Pizzalust. Liefde voor de Italiaanse keuken.

Case Super Pizza Service
case BeePro

#stofvrij

BeePro B.V.

Stofbestrijding. Dat is waar het voor de mannen van BeePro allemaal om draait. Een teveel aan stof kan voor nare situatie zorgen. Met het wonderproduct van BeePro, BeeFoam, verovert Wybren Beeksma de hele wereld om zo de veilig- en gezondheid van het personeel van zijn opdrachtgevers nog beter te maken.

#duurzaam.

Bedaffair

De grootste ecologische en maatschappelijk verantwoorde beddenspeciaalzaak van de Benelux. Bedaffair luistert naar wat mensen willen. Matrassen gemaakt van pur-schuim zijn niet oke. Ook zijn matrassen van pur-schuim zijn niet gezond. Kussens, matrassen en andere slaapproducten gemaakt van natuurproducten, dat is de toekomst.

Case Bedaffair
case boji.nl

#specialist

boji.nl

Specialisten in Android tv-boxen. Dat zijn ze zeker, want dagelijks mogen ze hun klanten voorzien van alle gemakkelijk van dien. Netflixen, programma’s terugkijken en dat tegen een standaaard scherpe prijs. Met zo’n lekker merk als dat van hun, kom je ver. Daar zijn wij van overtuigd.

#flitsend

Flitsbel

Drie jonge Groningse student-ondernemers met maar een doel. De Flitsbel een succes maken. Als student-startup met al meerdere prijzen is dit hechte team van jong-volwassen mannen een heerlijkheid om naar te kijken. Where passion meets entrepreneurship. De Flitsbel.

Case De flitsbel

#knokken

Knokken met je Hart

Knokken. Dat doen we met ons hart. Het jaarlijkse boxing event van Friesland komt terug. 10 december is het aan achttien strijdlustige ondernemers van Friesland de taak om te winnen. Niet alleen in de boxring, maar ook daarbuiten. Zij zamelen geld in voor Stichting Hartekind. Wij helpen hen op social media. Instagram. Facebook. YouTube. We zijn van alle boxringen thuis!

Heb jij een toffe case voor ons liggen?
#daagonsuit als je durft!

Verstuur ons de meest essentiële gegevens van jou en jouw opdracht en wij nemen contact met je op!

12 + 15 =