Stage Google Ads Marketeer | De Social Studio
Home > Stage Google Ads marketeer

Stage Google Ads marketeer

Wil jij voor de tofste bedrijven in Noord-Nederland aan de slag als SEO Stagiair? Jij wordt warm van het opstellen van een SEA strategie of het opzetten en optimaliseren van Google Ads campagnes voor onze klanten. Heb jij al enige ervaring binnen het vak, ben je leergierig en wil je je kennis uitbreiden? Lees dan verder!

 • DienstverbandStage
 • Uren24-40
 • Salarisn.t.b.

Arbeidsvoorwaarden

Stagevergoeding, ondersteuning stage opdracht, (deels) hybride werken, kerstpakket

Jij jaagt samen met de senior Google specialist de beste Google posities voor onze Friese klanten na!

Als onze SEA (Google Ads) stagiair zet jij je samen met een team professionals in voor onze klanten. Dit doe je met jouw kritische blik, je analytische vermogen en je ondernemende houding. Jij zorgt ervoor dat Google niet meer om een website heen kan en brengt onze klanten in de lift naar de eerste pagina.

Iedere dag werkt ons hechte en kleine team aan campagnes die onze klanten koning maken via Google. Echter, wij willen dat jij onze Google Marketing afdeling gaat verstevigen en verder op gaat zetten! Je werkt voor nationale klanten als Sonnema Berenburg, Effectus-HR en Warrior Events,  maar zult je ook veel bezig houden met onze lokale superhelden zoals Agrilog, New Image en AAFysio!

Als Google Ads-stagiair bij De Social Studio

Werk je voor namen als Sonnema, Agrilog, AAFit en AAFysio. Als SEA stagiair leer jij de kneepjes van het vak en houd jij je dagelijks bezig met het opzetten en uitvoeren van SEO strategieën voor klanten uit verschillende branches.  Het is samen met de senior online marketeer jouw verantwoordelijkheid dat het gehele SEA (en SEO) proces goed verloopt. Je zorgt ervoor dat de juiste werkzaamheden worden uitgevoerd. Samen met de klanten en je collega’s maak jij bedrijven door middel van Google Ads beter vindbaar en meer succesvol.

Je werkt in een team met contentmarketeers, advertising specialisten en copywriters. Ben jij zelf geen schrijftalent? No worries. Je komt terecht in een team fanatiekelingen dat graag samenwerkt, warm wordt van gesprekken over de huidige trends en het uitwisselen van ideeën en kennis.

Je weet de basisprincipes van Google Ads, Google Analytics 4, WordPress, zoekwoordtools en Google Tag Manager en je weet raad met het schrijven van advertenties (of wil het leren) Je werkt samen met klanten, andere scrollstoppers op kantoor, maar ook met andere bureaus om de beste kwaliteit voor onze klanten te waarborgen.

Solliciteer nu voor Stage Google Ads marketeer

  Voor 17:00 verstuurd, uiterlijk de volgende werkdag reactie

  Online
  Patrick | De Social Studio X

  Chat nu met Patrick

  Hi, Patrick hier! Wij ondersteunen meerdere van onze opdrachtgevers maandelijks op het gebied van Online Marketing.

  Benieuwd hoe wij Online Marketing in zouden zetten voor jouw bedrijf? Stuur me een berichtje!