SEO Uitbesteden: Beter vindbaar dan je conccurent
Home > Diensten > SEO
  • Strategie op maat
  • Volledig ontzorgd
  • Dit jaar 128 top-1-posities behaald
  • Pioniers in het vak
  • Beschikking tot sterke copywriters

Search Engine Optimization

Wij kunnen als mensen niet zonder voedsel om te groeien. Zo kan een website dat ook niet zonder verkeer. Daarom is juist Google Marketing zo belangrijk! Van een kale boom kun je namelijk geen appels plukken. SEO is een duurzamere manier van marketing dan Google Advertising. Dus stop je er uiteindelijk mee, dan zal je resultaat niet direct verdwenen zijn. Bouwen aan een duurzame online marketingstrategie?

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

Duurzame online marketing

Een website kan niet zonder SEO

Onze kijk op SEO is anders dan anders. Bij De Social Studio worden namelijk van niets zo enthousiast als ongeeëvenaarde SEO-resultaten. Wat is er nu lekkerder dan de nummer 1 positie te bereiken om het meest relevante zoekwoord voor jouw organisatie. Het zegt jou wellicht niets, maar nu weet je in ieder geval hoe bloedfanatiek we worden van een sterke SEO-strategie. Jouw website kan er simpelweg niet zonder, dus waar wacht je nog op? Laat ons je alles over de dikste SEO-kansen vertellen!

Dit betekent SEO bij onze studio

SEO betekent bij ons het hele pakket. Van copywriting tot aan linkbuilding: als je bij ons SEO uitbesteedt of een -pakket afsluit dan verzekeren we je bij deze direct dat we alle facetten meenemen.

Laat je ons die éne (of hele groep) nummer-één-posities behalen?

We verzekeren je, je online marketingresultaten gaan er niet hetzelfde uitzien over 3 maanden vanaf nu. Niet om op te scheppen, want dat past niet bij onze nuchtere mentaliteit, maar we kunnen er simpelweg niet om heendraaien. Laat je ons je vertellen hoeveel en wat voor kansen er op het gebied van vindbaarheid voor jouw organisatie liggen? Daag ons uit met een strategiegesprek!

PatrickSEO-specialist

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

Ga er even lekker voor zitten

Dit is onze werkwijze voor SEO

Je wil natuurlijk verkeer naar je website toe trekken. Hier kun je allerlei kanalen voor gebruiken, maar organische zoekresultaten zijn hierin de meest voor de handliggende.

1

Bij aanvang van de opdracht, gaan we inventariseren waar kansen liggen via Google die ook bij jouw bedrijf passen. We gaan de strategie voor jullie organisatie opstellen en samen afstemmen.

2

Onze strategie akkoord? We gaan alles geven. We schoppen al je concurrenten van de top 3 posities af, met als doel om jouw op dat voetstuk neer te zetten. Je concurrenten? Geen schijn van kans!

3

Aan de hand van de strategie en audit die we aan het begin van de samenwerking op hebben gezet schrijven we killercontent voor de meest relevante zoekwoorden, optimaliseren we je website op basis van techniek, en optimaliseren we de website voortdurend voor conversie.

Wij benutten kansen als geen ander. We zitten die doelgroep van jou op de huid. Van dagelijkse stories tot advertisingcampagnes. We zorgen ervoor dat je kansen gaat benutten. Gas erop.

Social media

De Social Studio ontzorgt ons al jaren op het gebied van social media marketing! Vanwege hun strategische aanpak groeit de naamsbekendheid van ons merk aanzienlijk in heel Nederland. Naast de strategische aanpak is er ook gewoon ruimte voor enthousiaste ideeeën tussendoor. Al met alm De Social Studio is en blijft een ontzettend prettige en professionele partij om mee samen te werken!

Dez Veth
Marketing Manager, Sonnema Berenburg

Social media

Patrick en zijn team van De Social Studio zijn onze rechterhand in wat betreft de uitvoering van onze creatieve ideeën in onze salon/barbershop. We hebben zelfs al verscheidene nummer een posities behaald waar we nu per maand tussen de 15 en 25 meer klanten uit halen. We hebben afgelopen jaren al meerder projecten mogen uitvoeren samen en alles steeds naar volle tevredenheid. Snelle reactie op mails/appjes of telefoontjes. Oplossingsgericht denken en handelen en altijd de klant in het vizier. Hoop nog lang te mogen samen werken met dit creatieve team!

Robert Douma
Eigenaar, New Image

SEO & SEA

Patrick heeft ons de afgelopen periode ondersteund in de groei van Prowurk door met een treffende social media strategie te komen en te implementeren die bruikbaar is voor de ProWurkers op kantoor die het moeten uitvoeren. Patrick houdt overview en stuurt op een innovatief en onderscheidend beleid die prima uitvoerbaar is voor mijn medewerkers.

Janneke Rauwerda - de Poel
Eigenaresse, ProWurk

Ook een blije klant worden?

Vastberaden om ook een blije klant van ons creatieve team aan strategische specialisten te worden? Wij maken het je makkelijk, je hoeft alleen maar op de gele knop te drukken!

Online
Patrick | De Social Studio X

Chat nu met Patrick

Hi, Patrick hier! Wij ondersteunen bedrijven maandelijks op het gebied van SEO.

Benieuwd hoe wij SEO in zouden zetten voor jouw bedrijf? Stuur me een berichtje!