Foto & Video: Je merk goed in beeld voor je doelgroep
Home > Diensten > Foto & Video

Foto- & videografie

Goed beeldmateriaal is essentieel binnen een effectieve marketingstrategie, maar dat voelde je vast al aankomen. Het mooie van ons creatieve team is dat we ook beschikken over foto- en videografen. De perfecte combinatie om socialvideo’s, advertisingmateriaal of beeldmateriaal voor de online marketingkanalen te maken.

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

Dit betekent foto- & videografie bij onze studio

Onze contentbazen zijn dagelijks bezig met de mooiste kiekjes, showreels en TikToks. Wij zijn daarom ook ontzettend blij dat we bij vele van onze klanten onwijs vet beeldmateriaal mogen promoten! Je krijgt bij ons altijd de mogelijkheid om zowel een content creator per uur af te nemen of te kiezen voor een pakket waarbij wij zeker weten een dag(deel) bij jou op locatie zijn.

Foto- of Videografie uitbesteden?

Geen marketing zonder beeld…

PatrickJouw foto- en videograaf

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

Ga er even lekker voor zitten

Dit is onze werkwijze voor visuele content creatie

Wij ontzorgen onze klanten meestal maandelijks volledig op het gebied social media. Daar horen ook toffe foto’s en scrollstoppende video’s bij. Benieuwd hoe dat precies (maar simpel) in zijn werk gaat?

1

Allereerst gaan we samen met jou bespreken wat voor jou en je bedrijf de doelen kunnen zijn bij het inzetten van e-mailmarketing.

2

Allereerst gaan we samen met jou bespreken wat voor jou en je bedrijf de doelen kunnen zijn bij het inzetten van e-mailmarketing.

3

We zullen binnen de afgesproken uren ons best doen zoveel en zo mooi mogelijk(e) content te creëren. Klaar? Dan gaan we bezig met de nabewerking en/of montage. Hierna zullen we alles bij je oplevering.

Wij benutten kansen als geen ander. We zitten die doelgroep van jou op de huid. Van dagelijkse stories tot advertisingcampagnes. We zorgen ervoor dat je kansen gaat benutten. Gas erop.

Fotografie

Super goede ervaring met De Social Studio en Patrick. Betrokken, enthousiast en levert goede content voor onze social media kanalen. Erg blij mee!

Remi Boissevain
Eigenaar, boji.nl

Videografie

Na aanleiding van een Instagram profiel scan van mijn bedrijfspagina die Patrick heeft voor mij gedaan, ben ik heel enthousiast geworden van een hele persoonlijke en tegelijk professionele aanpak. Patrick neemt zijn tijd om het bedrijf, doelen, zwakke punten te leren kennen en het juiste aanpak te kiezen om verder te gaan. Ik kijk er naar uit om een vervolg sessie te plannen met De Social Studio en ben zeker dat ik hier veel nuttigs voor ga uithalen voor mijn fotografie bedrijf.

Sasha van der Heijden
Eigenaar, Sasien

Foto- & videografie

Patrick heeft ons de afgelopen periode ondersteund in de groei van Prowurk door met een treffende social media strategie te komen en te implementeren die bruikbaar is voor de ProWurkers op kantoor die het moeten uitvoeren. Patrick houdt overview en stuurt op een innovatief en onderscheidend beleid die prima uitvoerbaar is voor mijn medewerkers.

Janneke Rauwerda - de Poel
Eigenaresse, ProWurk

Ook een blije klant worden?

Vastberaden om ook een blije klant van ons creatieve team aan marketingspecialisten te worden? Wij maken het je makkelijk, je hoeft alleen maar op de gele knop te drukken en je gesprek te boeken!

Online
Patrick | De Social Studio X

Chat nu met Patrick

Hi, Patrick hier! Wij ondersteunen bedrijven maandelijks op het gebied van Foto & Video.

Benieuwd hoe wij Foto & Video in zouden zetten voor jouw bedrijf? Stuur me een berichtje!