Boek je Gratis Marketinggesprek | De Social Studio
Home > Strategiegesprek

Strategiegesprek

In nog geen halfuur weet jij straks vrijblijvend welke kansen er op het gebied van online marketing voor jullie organisatie liggen en hoe jullie organisatie op het gebied van online kan gaan groeien.

We zijn een nuchtere online marketing agency met een voorliefde voor social media marketing. Dat zorgt ervoor dat we werken op een creatieve manier en daarbij ook ons boerenverstand gebruiken.

In het strategiegesprek bespreken we relevante kansen voor jullie online marketingstrategie, welke kansen prioriteit hebben en hoe je deze kansen kan benutten om jullie online marketingdoelstellingen te kunnen halen. Daarnaast leren we elkaar kennen om te kijken of jullie organisatie past bij onze visie op online marketing.

Patrick is onze social media expert

Wat we bespreken

1

Kansen op het gebied van online marketingstrategie voor jullie organisatie

2

Welke knelpunten er momenteel in de online marketingfunnel van jullie organisatie zitten

3

We geven je advies over hoe jij deze marketingkansen kunt benutten

Gemiddelde groei van onze klanten

208%
meer interactie
+356%
Leads
+510%
totale online groei

Wat onze klanten over ons zeggen

Auke van AAFysio wilde zijn fysiopraktijk professionaliseren door te gaan focussen op social media marketing. Daar staken wij een stokje voor, want voordat wij duizenden euro’s in social media gingen steken, moest eerst Auke zijn verdienmachine beter; de website. Nadat de website sterk stond zijn we begonnen met relevante online marketingkanalen door te kijken waar het knelpunt van AAFysio’s marketing zat om hier vervolgens met concrete kanalen op in te spelen.

Auke Attema
AAFysio & AAfit, Burgum

Sonnema Berenburg is een (inter)nationale speler en is van ontzettend grote invloed binnen de evenementenbusiness als drankmerk. Sonnema Berenburg heeft een heldere marketingstrategie, maar was op zoek naar een nuchter en Fries social media bureau dat hen volledig strategisch kon ontzorgen op het gebied van social media marketing.

Dez Veth
Sonnema Berenburg, Bolsward
Vorige slide
Volgende slide

Deze strategische sessie moet je plannen als:

Je als organisatie strategisch te werk wilt gaan met online marketing

Jij wilt starten met het voeren van een online marketingstrategie of een verdiepingsslag maken op het gebied van online marketingstrategie om zo je doelstellingen te behalen. Of dit nu met social media of andere kanalen is.

Je bent een ervaren MKB’er die al wat online ervaring heeft

Jij wilt als MKB’er met een team om je heen kijken wat voor kansen er voor jullie organisatie liggen op het gebied van online marketing en hiernaar handelen om marketingdoelstellingen te halen. Of dit nu via social media of andere online kanalen is.

Je bent een marketing-communicatie medewerker en zoekt een marketingpartner

Jij als (online) marketing- of communicatiemedewerker de organisatie waar je voor werkt verder wilt helpen op het gebied van online marketing (strategie) maar zelf niet alle kennis in handen en kansen voor ogen hebt.

Boek je strategiegesprek

Je bent er klaar voor om doelen te behalen en op een strategische wijze naar jullie organisatie te kijken. Boek dan vrijblijvend het strategiegesprek.

Patrick can der Hoek wijst Nynke van der Veen iets aan op het scherm.
Een nuchter online marketingbureau met voorliefde voor social

Dit is ons verhaal

Creativiteit en resultaat. Dat is waar we allemaal ontzettend blij van worden bij ons bureau. Met ons jonge en dynamische team gaan wij perfect op in de wereld van online marketing. Onze members die ons vertrouwen komen dan ook echt naar ons toe omdat we jong, gedreven en creatief zijn. Geen idee is te gek! Ook al trappen we soms ook keihard op de rem.

Want met hagel schieten houden we niet van. We pakken met alle liefde goed door, maar wel met een plan! Lukraak met hagel schieten heeft in onze beleving geen zin, want resultaat is in dat geval moeilijk te meten. Samen met onze members bouwen we aan sterke merken om die merken vervolgens ijzersterk en onvergeetbaar neer te zetten via online. Dat is wat ons sterk maakt; van plan naar creatieve, onvergetelijke uitvoering!

Online
Patrick | De Social Studio X

Chat nu met Patrick

Hi, Patrick hier! Wij ondersteunen meerdere van onze opdrachtgevers maandelijks op het gebied van Online Marketing.

Benieuwd hoe wij Online Marketing in zouden zetten voor jouw bedrijf? Stuur me een berichtje!