Social ads: Bereik je doelgroep op social media | De Social Studio
Home > Diensten > Social ads
  • Strategie op maat
  • Volledig ontzorgd
  • Unieke advertenties
  • Beschikking tot een advertentiespecialist

Social media advertising

Van advertising wordt vaak gedacht dat het alleen goed is voor het bereiken van veel mensen in een korte tijd of het adverteren van producten op een webshop. Toch is social ads veel meer dan dat. Zo kun je leads verzamelen voor je vacature, of fysiopraktijk of ervoor kiezen om op een meetbare manier je merkbekendheid te vergroten. Wij vertellen je er meer over!

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

Team De Social Studio

De perfecte combi met beheer

Versterk je bestaansrecht met ads

Met een heldere strategie en de combinatie met social media beheer is goed resultaat onvermijdelijk. Het gaat er evenals bij social media beheer om dat je met een helder plan komt die duidelijk weergeeft wat de doelen zijn. Alleen dan behaal je sterk resultaat. Voor de een is dit namelijk veel mensen bereiken en voor de ander is het belangrijk om meer omzet te draaien.

Dit betekent social ads bij onze studio

Bij De Social Studio zijn we er heilig van overtuigd dat online marketing alleen goed kan werken als er een duidelijk merk staat.

Ben je een beginnend bedrijf zonder website, huisstijl en besta je pas heel kort? Dan is het verstandig om ergens anders op te focussen. Laat bijvoorbeeld eerst een goede huisstijl ontwikkelen en een website maken.

Hierna is jouw basis stevig en kun je beginnen met het vermarketen van je bedrijf via social media advertising.

Social ads​ uitbesteden?

Wil je de stap zetten om social media marketing in te zetten voor jouw bedrijf? Wil je meer omzet, leads, bereik en betrokkenheid voor je bedrijf?

Wil je een concrete social media marketingstrategie voor je bedrijf, maar weet je niet waar je moet beginnen?

PatrickJouw social ads specialist

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

Ga er even lekker voor zitten

Dit is onze werkwijze voor social media advertising

Wij ontzorgen onze klanten meestal maandelijks volledig op het gebied social media ads. Dit houdt in dat we campagnes creëren, optimaliseren en ook adviseren aan onze klanten. Benieuwd hoe dat er precies (maar simpel) uitziet?

1

We beginnen bij iedere opdracht met de opstart. Dit houdt in dat we samen met jou de doelen gaan bespreken, en in het geval van Facebook en Instagram, een Business Manager aanmaken.

2

De tweede stap is voor ons het creëren van scrollstoppende content. Daarom krijgt iedere klant bij ons ook een unieke social media huisstijl.

3

Jij wil natuurlijk weten wat er bereikt is. Daarom krijg je maandelijks te zien, door middel van een rapportage, wat er allemaal bereikt is de afgelopen maand.

Wij benutten kansen als geen ander. We zitten die doelgroep van jou op de huid. Van dagelijkse stories tot advertisingcampagnes. We zorgen ervoor dat je kansen gaat benutten. Gas erop.

Social ads

Super goede ervaring met De Social Studio en Patrick. Betrokken, enthousiast en levert goede content voor onze social media kanalen. Erg blij mee!

Remi Boissevain
Eigenaar, boji.nl

Social ads

Na aanleiding van een Instagram profiel scan van mijn bedrijfspagina die Patrick heeft voor mij gedaan, ben ik heel enthousiast geworden van een hele persoonlijke en tegelijk professionele aanpak. Patrick neemt zijn tijd om het bedrijf, doelen, zwakke punten te leren kennen en het juiste aanpak te kiezen om verder te gaan. Ik kijk er naar uit om een vervolg sessie te plannen met De Social Studio en ben zeker dat ik hier veel nuttigs voor ga uithalen voor mijn fotografie bedrijf.

Sasha van der Heijden
Eigenaar, Sasien

Social ads

Patrick heeft ons de afgelopen periode ondersteund in de groei van Prowurk door met een treffende social media strategie te komen en te implementeren die bruikbaar is voor de ProWurkers op kantoor die het moeten uitvoeren. Patrick houdt overview en stuurt op een innovatief en onderscheidend beleid die prima uitvoerbaar is voor mijn medewerkers.

Janneke Rauwerda - de Poel
Eigenaresse, ProWurk

Ook een blije klant worden?

Vastberaden om ook een blije klant van ons creatieve team aan social specialisten te worden? Wij maken het je makkelijk, je hoeft alleen maar op de gele knop te drukken!

Online
Patrick | De Social Studio X

Chat nu met Patrick

Hi, Patrick hier! Wij ondersteunen bedrijven maandelijks op het gebied van Social ads.

Benieuwd hoe wij Social ads in zouden zetten voor jouw bedrijf? Stuur me een berichtje!