Social Media Beheer: Zorgeloos groeien op Social Media
Home > Diensten > Social media beheer
  • 100+ accounts in beheer
  • Strategie en content op maat
  • Volledig ontzorgd
  • Van strategie tot publicatie
  • We bereiken miljoenen mensen

Social media beheer

Social media beheer is het onderhouden van je social kanalen zodat ze opvallen in de menigte en organisch bijdragen aan je marketingdoelstellingen.

Veel te veel bedrijven doen social media “er maar een beetje bij”, want “het kost veel tijd” of “er is geen social media expertise in-house”. ZONDE! Want die expertise is “gewoon” te vinden bij ons.

Ben jij klaar voor een strategische social media aanpak die je wel doelstellingen laat behalen? Daag ons maar uit!

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

Patrick van der Hoek wijst Nynke van der Veen iets aan op een monitor.

Wèl meer naamsbekendheid, leads en dus omzet

Niks moet, maar een socialstrategie moet wel

Social media is tegenwoordig onmogelijk weg te denken voor bedrijven en personen. Vanwege deze overkill-eigenschap is het dus ook moeilijk opvallen voor bedrijven in de megasoep die we social media noemen.

Daarom heb je een plan nodig. Een social media strategie die onderscheidt. Met confronterend goede contentonderwerpen, triggerende teksten en oogverblindende visuals.

Kortom, die social media strategie moet er komen, wil je het verschil maken op social media. De ene vraag die overblijft is, hebben wij het in ons om jullie merk eens echt goed op de kaart te zetten? Wij weten het antwoord, we moeten het alleen aan je laten zien!

Dit betekent social media beheer bij onze studio

Bij De Social Studio zien we social media als verlengstuk van een online marketing strategie. We zetten social media dan ook altijd strategisch in voor jullie organisatie.

Op deze manier maken we jullie merk sterker, neem je een betere positie in in de mark en je bereikt marketingdoelstellingen bereiken met online marketing die jullie wanhopig al jaren proberen te halen.

We zijn van mening dat een goed merkconcept of marketingconcept ten grondslag ligt aan online marketing.

Wordt het tijd om social uit te besteden?

Dan gaan we je eerst laten zien en vertellen hoe wij het zouden doen. De keuze van uitbesteden hoef je niet direct nu te maken. In ons strategiegesprek vertellen we je alles over waar je nu in de lieve vrede mee bezig bent, waar de kansen op het gebied van social media en online marketing liggen en hoe je die het beste aan kunt pakken. Uitbesteden? Dat zien we daarna wel, first things first!

PatrickStrateeg & eigenaar

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

Ga er even lekker voor zitten

Dit is onze werkwijze voor social media

Wij ontzorgen onze klanten maandelijks volledig op het gebied social media beheer. Dit houdt in dat we de tijdlijnen van jou als opdrachtgever vullen met content en bijvoorbeeld ook handmatig stories posten. We reageren op vragen van volgers en komen indien mogelijk met ideeën. Hieronder vind je onze maandelijkse werkwijze!

1

We starten met strategie. Samen met jouw input bouwen we een strategie die aansluit bij je online marketingdoelstellingen en klantreis. Met onze strategie onderscheiden we ons van de kudde schapen in jouw markt.

2

Na het eenmalig opzetten van de strategie en het maandelijks monitoren ervan, creëren we maandelijks eigentijdse, onderscheidende content per gekozen socialmediakanaal. Je kunt er voor kiezen om zelf input en ook feedback te leveren.

3

We doen het natuurlijk niet voor niets; jij wilt resultaat zien! Samen met onze projectmanager kijk je maandelijks naar de cijfers van afgelopen maand en springt onze strateeg periodiek in om de behaalde resultaten strategisch bij te sturen.

Wij benutten kansen als geen ander. We zitten die doelgroep van jou op de huid. Van dagelijkse stories tot advertisingcampagnes. We zorgen ervoor dat je kansen gaat benutten. Gas erop.

Social media

De Social Studio ontzorgt ons al jaren op het gebied van social media marketing! Vanwege hun strategische aanpak groeit de naamsbekendheid van ons merk aanzienlijk in heel Nederland. Naast de strategische aanpak is er ook gewoon ruimte voor enthousiaste ideeeën tussendoor. Al met alm De Social Studio is en blijft een ontzettend prettige en professionele partij om mee samen te werken!

Dez Veth
Marketing Manager, Sonnema Berenburg

Social media

Patrick en zijn team van De Social Studio zijn onze rechterhand in wat betreft de uitvoering van onze creatieve ideeën in onze salon/barbershop. We hebben afgelopen jaren al meerder projecten mogen uitvoeren samen en alles steeds naar volle tevredenheid. Snelle reactie op mails/appjes of telefoontjes. Oplossingsgericht denken en handelen en altijd de klant in het vizier. Hoop nog lang te mogen samen werken met dit creatieve team!

Robert Douma
Eigenaar, New Image

Social media

De Social Studio heeft ons jarenlang ondersteund in de groei van Prowurk door met een treffende social media strategie te komen en te implementeren die bruikbaar is voor de ProWurkers op kantoor die het moeten uitvoeren. Patrick houdt overview en stuurt op een innovatief en onderscheidend beleid die prima uitvoerbaar is voor mijn medewerkers.

Janneke Rauwerda - de Poel
Eigenaresse, ProWurk

Ook een blije klant worden?

Resultaat komt je niet aanwaaien, zeker niet zonder helder plan. Wij helpen je erbij, in eerste instantie zelfs vrijblijvend!

Tijdens ons strategiegesprek bespreken we je hele huidige social media situatie en nemen we je mee in de kansen die er voor jullie organisatie voor het oprapen liggen.

Online
Patrick | De Social Studio X

Chat nu met Patrick

Hi, Patrick hier! Wij ondersteunen bedrijven maandelijks op het gebied van Social media beheer.

Benieuwd hoe wij Social media beheer in zouden zetten voor jouw bedrijf? Stuur me een berichtje!