Ons Friese social-first online marketingbureau | Over ons
Home > Team

Online marketing met voorliefde voor socialmarketing

In het toenemende marketinglandschap is onderscheidendheid ver te zoeken. Daar krijgen wij de kriebels van. Als bedrijf is het makkelijk om te verzuipen in het online landschap, vooral als je je als organisatie niet onderscheidt.

Daar steken wij een stokje voor. Niet onderscheidend? Gaat niet gebeuren! Werk je met ons? Dan mag je ervan uitgaan dat we niet alleen leuk je socialmediakanalen bij gaan houden. Nee! We zetten je in de markt op een manier die bij jou past en nog niet eerder is gedaan. We werken strategisch aan jullie online marketingstrategie waarbij we een voorliefde hebben voor alles wat met social en content te maken heeft.

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

Of je nu zzpÔÇÖer bent of een groot bureau met 50 medewerkers. Iedereen heeft marketing nodig. Van klein. Tot groot. Wij helpen je.

Patrick van der Hoek

 • Merkenmuis
 • Eigenaar & Strateeg

  Strategie, branding, creatie & advertising

  Patrick van der Mark

 • Zoekmachinemeester
 • Web Marketeer

  SEO & Google Ads

  Mark Polstra

 • Social Ads Expert
 • Leadgeneratie

  Social ads

  We konden niet achterblijven ­čśë Oogje op ons houden?

  Ons marketingvak; daar vinden we wel wat van!

  Marketing is voor ons samen, samen, samen

  Marketing is samenhangend samenwerken. Wij met onze members, jij met ons, maar ook jij met je potenti├źle klanten. Vanwege onze focus op social media en contentstrategie weten we als geen ander dat samenwerken met anderen het meeste uit je strategie haalt. Het gaat overigens niet alleen om samenwerken met anderen.

  Onze strategie├źn zijn (samen)werkend, vanwege de samenhangende eigenschap tussen verscheidene marketingkanalen. We helpen MKB+ en corporatebedrijven bij het behalen van doelstellingen met een online marketingstrategie, waar social media een integraal onderdeel van is. Dat maakt ons social-first online marketingfanaten.

  Social-first online marketing uitbesteden?

  Wordt het tijd voor een figuurlijke schop onder je … (vrij in te vullen)? We brengen in kaart waar je momenteel in de lieve vrede mee bezig bent, waar kansen liggen op het gebied van online marketing en bespreken met je hoe je je doelstellingen effectief kunt behalen. Daag je ons uit?┬á

  PatrickStrateeg & Eigenaar

  C

  U

  C

  U

  C

  U

  C

  U

  C

  U

  C

  U

  C

  U

  C

  U

  C

  U

  C

  U

  C

  U

  C

  U

  C

  U

  C

  U

  C

  U

  C

  U

  C

  U

  C

  U

  C

  U

  C

  U

  C

  U

  C

  U

  C

  U

  C

  U

  C

  U

  C

  U

  C

  U

  C

  U

  C

  U

  C

  U

  C

  U

  C

  U

  C

  U

  C

  U

  C

  U

  C

  U

  C

  U

  C

  U

  C

  U

  C

  U

  C

  U

  C

  U

  C

  U

  C

  U

  C

  U

  C

  U

  C

  U

  C

  U

  C

  U

  C

  U

  C

  U

  C

  U

  C

  U

  C

  U

  Wij benutten kansen als geen ander. We zitten die doelgroep van jou op de huid. Van dagelijkse stories tot advertisingcampagnes. We zorgen ervoor dat je kansen gaat benutten. Gas erop.

  Social media

  De Social Studio ontzorgt ons al jaren op het gebied van social media marketing! Vanwege hun strategische aanpak groeit de naamsbekendheid van ons merk aanzienlijk in heel Nederland. Naast de strategische aanpak is er ook gewoon ruimte voor enthousiaste ideee├źn tussendoor. Al met alm De Social Studio is en blijft een ontzettend prettige en professionele partij om mee samen te werken!

  Dez Veth
  Marketing Manager, Sonnema Berenburg

  Social media

  Patrick en zijn team van De Social Studio zijn onze rechterhand in wat betreft de uitvoering van onze creatieve idee├źn in onze salon/barbershop. We hebben afgelopen jaren al meerder projecten mogen uitvoeren samen en alles steeds naar volle tevredenheid. Snelle reactie op mails/appjes of telefoontjes. Oplossingsgericht denken en handelen en altijd de klant in het vizier. Hoop nog lang te mogen samen werken met dit creatieve team!

  Robert Douma
  Eigenaar, New Image

  Social media

  Patrick heeft ons de afgelopen periode ondersteund in de groei van Prowurk door met een treffende social media strategie te komen en te implementeren die bruikbaar is voor de ProWurkers op kantoor die het moeten uitvoeren. Patrick houdt overview en stuurt op een innovatief en onderscheidend beleid die prima uitvoerbaar is voor mijn medewerkers.

  Janneke Rauwerda - de Poel
  Eigenaresse, ProWurk

  Ook een blije klant worden?

  Klaar met aanmodderen? Dan wordt het tijd om samen met ons gas te geven! In het gratis strategiegesprek vertellen we je waar je in “Gutenname” mee bezig bent, hoe je jullie marketingdoelstellingen kunnen halen met online en hoe wij deze kansen zouden benutten.

  Online
  Patrick | De Social Studio X

  Chat nu met Patrick

  Hi, Patrick hier! Wij ondersteunen meerdere van onze opdrachtgevers maandelijks op het gebied van Online Marketing.

  Benieuwd hoe wij Online Marketing in zouden zetten voor jouw bedrijf? Stuur me een berichtje!