Email Marketing: Van strategie tot succes | De Social Studio
Home > Diensten > Email marketing
  • Studio heeft 10+ accounts in beheer
  • Templates op maat
  • Passend bij je bedrijf
  • Creatieve benadering
  • Conversiegeoptimaliseerd

E-mailmarketing

Slimme geautomatiseerde campagnes, of maandelijkse mailingupdates; wie is daar nou niet vies van? E-mailmarketing wordt door velen gezien als “ultiem irritant”, maar het is juist het platform waar heel veel bedrijven hun handen (nog) niet aan durven te branden, terwijl je ontzettend veel waarde toe kunt voegen in gepersonaliseerde e-mails.

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

De ideale fit binnen een online marketing strategie

Inhaken met e-mail is goud waard

E-mail is allang niet meer zwarte tekst op een witte achtergrond. Nee, daar doen we niet aan bij De Social Studio. C’est passé! Oke, we gaan nuchter proberen te blijven, maar we zijn wel onwijs enthousiast over e-mailmarketing. Ieder bedrijf kan het namelijk! Heb jij al een mega database aan klantgegevens? Waarom zou je die niet benutten?!

Dit betekent e-mailmarketing bij onze studio

Voor ons is e-mailmarketing, vooral voor grote bedrijven, onmisbaar binnen een marketingstrategie. Vooral als dit bedrijf duizenden aan contactgegevens heeft. Gebruik ze! Je laat 1000 euroknallers ook niet liggen als je ze kunt doorverkopen voor €3, toch?! Wij niet in ieder geval!

Email Marketing uitbesteden?

Jouw online marketing strategie nog beter uitrollen dan je al doet? Dan is e-mailmarketing een middel waarin je je ècht kunt onderscheiden. Wij maken voor al onze klanten unieke templates met een stijl die bij jouw bedrijf past. Je kunt hier eenvoudig een vrijblijvend gesprek aanvragen.

PatrickJouw email marketing specialist

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

Ga er even lekker voor zitten

Dit is onze werkwijze voor e-mailmarketing

Je kunt bij ons terecht voor eenmalige campagnes of voor maandelijkse e-mailcampagnes, het is bij ons nooit te gek.

1

Allereerst gaan we samen met jou bespreken wat voor jou en je bedrijf de doelen kunnen zijn bij het inzetten van e-mailmarketing.

2

Hierna maken wij een plan van aanpak voor je die laat zien op welke momenten in het jaar jij in kunt haken met e-mailmarketing en wat de stijl van de campagnes zal zijn.

3

Jij wil natuurlijk weten wat er bereikt is. Daarom krijg je na de campagne te zien, door middel van een rapportage, wat er allemaal bereikt is de afgelopen tijd.

Wij benutten kansen als geen ander. We zitten die doelgroep van jou op de huid. Van dagelijkse stories tot advertisingcampagnes. We zorgen ervoor dat je kansen gaat benutten. Gas erop.

Email marketing

Super goede ervaring met De Social Studio en Patrick. Betrokken, enthousiast en levert goede content voor onze social media kanalen. Erg blij mee!

Remi Boissevain
Eigenaar, boji.nl

Email marketing

Na aanleiding van een Instagram profiel scan van mijn bedrijfspagina die Patrick heeft voor mij gedaan, ben ik heel enthousiast geworden van een hele persoonlijke en tegelijk professionele aanpak. Patrick neemt zijn tijd om het bedrijf, doelen, zwakke punten te leren kennen en het juiste aanpak te kiezen om verder te gaan. Ik kijk er naar uit om een vervolg sessie te plannen met De Social Studio en ben zeker dat ik hier veel nuttigs voor ga uithalen voor mijn fotografie bedrijf.

Sasha van der Heijden
Eigenaar, Sasien

Email marketing

Patrick heeft ons de afgelopen periode ondersteund in de groei van Prowurk door met een treffende social media strategie te komen en te implementeren die bruikbaar is voor de ProWurkers op kantoor die het moeten uitvoeren. Patrick houdt overview en stuurt op een innovatief en onderscheidend beleid die prima uitvoerbaar is voor mijn medewerkers.

Janneke Rauwerda - de Poel
Eigenaresse, ProWurk

Ook een blije klant worden?

Vastberaden om ook een blije klant van ons creatieve team aan social specialisten te worden? Wij maken het je makkelijk, je hoeft alleen maar op de gele knop te drukken en een gesprek te boeken.

Online
Patrick | De Social Studio X

Chat nu met Patrick

Hi, Patrick hier! Wij ondersteunen bedrijven maandelijks op het gebied van Email marketing.

Benieuwd hoe wij Email marketing in zouden zetten voor jouw bedrijf? Stuur me een berichtje!