Cases: Online succesverhalen | De Social Studio
Home > Cases

Cases waar we graag mee shinen

Werk waar we trots op zijn. Dagelijks mogen we de meest toffe scroll-stoppende campagnes en content bedenken voor onze klanten en dat allemaal vanuit een unieke strategie. Wij zijn blij met onze klanten, omdat ze ons uitdagen. Onze opdrachtgevers zijn niet zomaar opdrachtgevers, want het zijn ondernemers en managers die het beste uit hun bedrijf willen halen en niet stoppen voordat de klus geklaard is. Aanschouw: ons werk.

Social media

Super goede ervaring met De Social Studio en Patrick. Betrokken, enthousiast en levert goede content voor onze social media kanalen. Erg blij mee!

Remi Boissevain
Eigenaar, boji.nl

Social media

Na aanleiding van een Instagram profiel scan van mijn bedrijfspagina die Patrick heeft voor mij gedaan, ben ik heel enthousiast geworden van een hele persoonlijke en tegelijk professionele aanpak. Patrick neemt zijn tijd om het bedrijf, doelen, zwakke punten te leren kennen en het juiste aanpak te kiezen om verder te gaan. Ik kijk er naar uit om een vervolg sessie te plannen met De Social Studio en ben zeker dat ik hier veel nuttigs voor ga uithalen voor mijn fotografie bedrijf.

Sasha van der Heijden
Eigenaar, Sasien

Social media

Patrick heeft ons de afgelopen periode ondersteund in de groei van Prowurk door met een treffende social media strategie te komen en te implementeren die bruikbaar is voor de ProWurkers op kantoor die het moeten uitvoeren. Patrick houdt overview en stuurt op een innovatief en onderscheidend beleid die prima uitvoerbaar is voor mijn medewerkers.

Janneke Rauwerda - de Poel
Eigenaresse, ProWurk

Ook een blije klant worden?

Vastberaden om ook een blije klant van ons creatieve team aan strategische specialisten te worden?

Wij maken het je makkelijk, je hoeft alleen maar op de gele knop te drukken en je gesprek te boeken.

Online
Patrick | De Social Studio X

Chat nu met Patrick

Ziet er gaaf uit heh, al die projecten. Stuur mij een berichtje voor vragen of een leuk gesprek! 😀