SEA Uitbesteden: Direct resultaat met Google Ads
Home > Diensten > SEA
  • Strategie op maat
  • Volledig ontzorgd
  • Strategie op maat
  • Unieke advertenties
  • Beschikking tot een advertentiespecialist

Search Engine Advertising

Snel resultaat boeken door bijvoorbeeld leads te verzamelen of meer omzet te boeken? Dan is SEA oftewel Google Advertising een goede keuze voor je. Als aanvulling op je marketingstrategie kan SEA meerdere doelstellingen hebben: je bedrijf zichtbaar maken, meer leads verzamelen of bijvoorbeeld meer verkopen realiseren.

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

Vandaag nog knallen

Op je website of -shop

SEA is een marketingkanaal dat snel ingezet kan worden om op korte termijn al resultaat te boeken. Wel is SEA arbeidsintensief omdat Google campagnes regelmatig geoptimaliseerd moeten worden, maar, dan heb je ook wat!

Dit betekent SEA bij onze studio

Kies je ervoor om SEA uit te besteden? Dan hoef je je nergens meer zorgen over te maken. Wij rapporteren je maandelijks of tweewekelijks en laten je weten wanneer we belangrijke keuzes maken.

SEA uitbesteden en binnen 30 dagen resultaat?

Wil je knallen en wel nu?! Go for Google Ads. Met Google Ads zijn er allerlei mogelijkheid om meer leads, klanten of websitebezoekers te genereren. Het is alleen een kwestie van het juiste kanaal kiezen en constant optimaliseren voor nog beter resultaat!

Patrick Jouw SEA specialist

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

C

U

Ga er even lekker voor zitten

Dit is onze werkwijze voor SEA

Je wil natuurlijk verkeer naar je website toe trekken. Naast organische zoekresultaten is advertising ook een belangrijke verkeerstroom voor je website.

1

Bij aanvang van de opdracht, gaan we inventariseren waar kansen liggen via Google die ook bij jouw bedrijf passen. Samen bespreken we dit in een meeting.

2

Bij aanvang van de opdracht, gaan we inventariseren waar kansen liggen via Google die ook bij jouw bedrijf passen. Samen bespreken we dit in een meeting.

3

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Wij benutten kansen als geen ander. We zitten die doelgroep van jou op de huid. Van dagelijkse stories tot advertisingcampagnes. We zorgen ervoor dat je kansen gaat benutten. Gas erop.

Linkbuilding

Super goede ervaring met De Social Studio en Patrick. Betrokken, enthousiast en levert goede content voor onze social media kanalen. Erg blij mee!

Remi Boissevain
Eigenaar, boji.nl

SEO

Na aanleiding van een Instagram profiel scan van mijn bedrijfspagina die Patrick heeft voor mij gedaan, ben ik heel enthousiast geworden van een hele persoonlijke en tegelijk professionele aanpak. Patrick neemt zijn tijd om het bedrijf, doelen, zwakke punten te leren kennen en het juiste aanpak te kiezen om verder te gaan. Ik kijk er naar uit om een vervolg sessie te plannen met De Social Studio en ben zeker dat ik hier veel nuttigs voor ga uithalen voor mijn fotografie bedrijf.

Sasha van der Heijden
Eigenaar, Sasien

SEO & SEA

Patrick heeft ons de afgelopen periode ondersteund in de groei van Prowurk door met een treffende social media strategie te komen en te implementeren die bruikbaar is voor de ProWurkers op kantoor die het moeten uitvoeren. Patrick houdt overview en stuurt op een innovatief en onderscheidend beleid die prima uitvoerbaar is voor mijn medewerkers.

Janneke Rauwerda - de Poel
Eigenaresse, ProWurk

Ook een blije klant worden?

Vastberaden om ook een blije klant van ons creatieve team aan strategische specialisten te worden? Wij maken het je makkelijk, je hoeft alleen maar op de gele knop te drukken en je gesprek te boeken!

Online
Patrick | De Social Studio X

Chat nu met Patrick

Hi, Patrick hier! Wij ondersteunen bedrijven maandelijks op het gebied van SEA.

Benieuwd hoe wij SEA in zouden zetten voor jouw bedrijf? Stuur me een berichtje!